Catering na Diecie :
Witaj, jak możemy pomóc?

GZLLXU6

tomek.siara

tomek.siara

25.06
wto
26.06
śro

Śniadanie

Pasta z soczewicy z plastrami ogórka, kiełkami rzodkiewki oraz pieczywem ( Alergeny: 1)

II Śniadanie

Warzywa z czosnkowym kozim twarożkiem (Alergeny: )

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym z selerem naciowym oraz kaszą pęczak ( Alergeny: 1, 6, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Płatki owsiane z bakaliami, jogurtem sojowym oraz nektaryną:) ( Alergeny: 1, 6, 8, 11)

II Śniadanie

Gofry z bazylią z pastą z białej fasolki z ziołami i pomidorkami koktajlowymi ( Alergeny: 1, 3)

Obiad

Gofry z bazylią z pastą z białej fasolki z ziołami i pomidorkami koktajlowymi ( Alergeny: 1, 3) .

Podwieczorek

Ciasto z czarnej fasoli z orzechem( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Burgery z łososia i kaszy jaglanej z burakami z jogurtem sojowym ( Alergeny: 3, 4, 6)