Catering na Diecie :
Witaj, jak możemy pomóc?

GZLLXU6

adamikus2@gmail.com
adamikus2@gmail.com
adamikus2@gmail.com
tomek.siara
23.04
wto
24.04
śro
25.04
czw
26.04
pią
27.04
sob
29.04
pon

Śniadanie

Twarożek kozi ze szczypiorkiem z plastrami ogórka oraz pieczywem (Alergeny:1).

II Śniadanie

Krem z dyni z orzeszkiem ziemnym ( Alergeny: 6).

Obiad

Burger wołowy z jarmużem oraz jabłkiem z frytkami ze słodkiego oraz surówką z białej kapusty (Alergeny: 3, 9).

Podwieczorek

Ciasto orkiszowe z rabarbarem ( Alergeny: 1, 3, 6).

Kolacja

Sałatka makaronowa z tuńczykiem, pomidorem i oliwkami ( Alergeny: 1, 4).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Jajecznica z cukinią i natką pietruszki oraz z pieczywem kukurydzianym ( Alergeny: 1, 3).

II Śniadanie

Koktajl malinowo – brzoskwiniowy z siemieniem lnianym ( Alergeny: 6).

Obiad

Gnocchi ze słodkiego ziemniaka z filetem z indyka w sosie paprykowym ( Alergeny: 1).

Podwieczorek

Batoniki orzechowe z żurawiną (Alergeny: 1, 5, 7, 8).

Kolacja

Sałatka z komosą, ciecierzycą oraz z tofu ( Alergeny: 6).

Śniadanie

Budyń jaglany czekoladowy z sosem wiśniowym (Alergeny: 6).

II Śniadanie

Gofry owsiane z papryką,ziołowym „serkiem” i koperkowym ogórkiem ( Alergeny: 1, 3, 6).

Obiad

Kasza bulgur z groszkiem cukrowym i kalafiorem oraz z pieczonym filetem kurczaka ( Alergeny: 1).

Podwieczorek

Galaretka jogurtowa z chia i truskawkami ( Alergeny: 6).

Kolacja

Sałatka z pomidorem, skorzonerą, sadzonym jajem i dipem jogurtowym ( Alergeny: 3, 6).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Hummus buraczany z plasterkami ogórka, kiełkami rzodkiewki, czarnymi oliwkami i pieczywem ( Alergeny: 1, 11).

II Śniadanie

Kapuśniak ze słodkiej kapusty z filetem z kurczaka (Alergeny: 9).

Obiad

Morszczuk w sosie z porem i pieczarką oraz ryżem basmati z koperkiem ( Alergeny: 4, 6).

Podwieczorek

Kisiel owocowy z jabłkiem.

Kolacja

Tarta wytrawna z brokułem oraz serem kozim ( Alergeny: 1, 3, 6).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z suszonymi pomidorami z paseczkami papryki, zielonymi kiełkami oraz pieczywem ( Alergeny: 1).

II Śniadanie

Koktajl z borówką amerykańską oraz chia (Alergeny: 6).

Obiad

Warzywa prowansalskie z filetem z kurczaka oraz ryżem parabolicznym z dzikim.

Podwieczorek

Ciasto cytrynowe z z brzoskwinią (Alergeny: 3, 6).

Kolacja

Sałatka z jabłkiem, orzechem włoskim i twarogiem kozim z miodowym sosem (Alergeny: 8).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z plastrami pomidora oraz pieczywem (Alergeny: 1, 3).

II Śniadanie

Koktajl z brzoskwinią, truskawką i kaszą jaglaną.

Obiad

Tagine z kurczakiem i soczewicą (Alergeny: ).

Podwieczorek

Jabłka zapiekane pod kruszonką z jogurtem sojowym ( Alergeny: 1, 6).

Kolacja

Sałatka z pieczonym tuńczykiem w pieprzu cytrynowym (Alergeny: 4).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

tomek.siara

tomek.siara