Catering na Diecie :
Witaj, jak możemy pomóc?

GZLLXU6

GZLLXU6
17.02
nie
18.02
pon
19.02
wto
20.02
śro
21.02
czw
22.02
pią

Śniadanie

Serek z oregano z tapendą, plastrami pomidora ze szczypiorkiem oraz pieczywem (Alergeny: 1, 7).

II Śniadanie

Koktajl owsiany z borówką i jabłkiem (Alergeny: 1).

Obiad

Makaron z łososiem, papryką i cukinią (Alergeny: 1, 4, 7).

Podwieczorek

Ciasto piernikowe z brzoskwinią (Alergeny: 1, 3, 7).

Kolacja

Sałatka z pieczonymi batatami i pieczoną ciecierzycą oraz ziarnami granatu z winegretem tahini (Alergeny: 11).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Marcepanowa owsianka z borówką (Alergeny: 1, 7, 8).

II Śniadanie

Serek pomidorowy z czarnuszką, z plasterkami ogórka, roszponką oraz pieczywem ze słonecznikiem (Alergeny: 1, 7).

Obiad

Ryż dziki z sosem pomidorowym z bakłażanem oraz filet z piersi kurczaka (Alergeny: ).

Podwieczorek

Sezamowy blok z jagodami goji (Alergeny: 1, 7, 11).

Kolacja

Tarta śródziemnomorska (Alergeny: 3, 7).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Twarożek z plasterkami pomidora, ze szczypiorkiem i pieczywem pełnoziarnistym (Alergeny: 1, 7).

II Śniadanie

Krem kalafiorowy z tahiną i pestkami dyni (Alergeny: 7, 11).

Obiad

Frytki z batata z jagnięcym burgerem oraz białą kapusta (Alergeny: 1, 3, 9)

Podwieczorek

Sernik z musem truskawkowym (Alergeny: 3, 7).

Kolacja

Sałatka z perełkami mozzarelli (Alergeny: 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z papryką marynowaną, z plastrami ogórka i pieczywem pełnoziarnistym (Alergeny: 1, 7).

II Śniadanie

Koktajl kawowy z bananem (Alergeny: 5, 7).

Obiad

Penne pełnoziarniste z karczochami, bakłażanem i kurczakiem (Alergeny: 1).

Podwieczorek

Fit snickers (Alergeny: 5, 7).

Kolacja

Sałatka z sumem (Alergeny: 4, 10).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z jeżynami i kokosem (Alergeny: 1, 7).

II Śniadanie

Krem z białych warzyw z pestkami dyni (Alergeny: 7, 9).

Obiad

Pałki z kurczaka w cytrynie z tymiankiem, pieczony batat oraz surówka z białej kapusty z koperkiem i marchewką (Alergeny:).

Podwieczorek

Pieczona kaszka manna orkiszowa z rabarbarem (Alergeny: 1, 3, 7).

Kolacja

Sałatka z topinamburem, cukinią pieczoną fetą i sosem z suszonymi pomidorami (Alergeny: 7).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z soczewicy z konserwowym ogórkiem i pieczywem (Alergeny: 1, 7).

II Śniadanie

Koktajl brzoskwiniowy z płatkami owsianymi (Alergeny: 1, 7).

Obiad

Pieczony batat z rybnymi kotlecikami oraz kiszoną kapustą (Alergeny: 4).

Podwieczorek

Ciasto z czekoladowe z agrestem (Alergeny: 1, 3, 7).

Kolacja

Tarta z brokułem i cukinią (Alergeny: 3, 7).

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

GZLLXU6

52579905