Catering na Diecie :
Witaj, jak możemy pomóc?

menu

NASZYM PRIORYTETEM JEST ŚWIEŻOŚĆ I JAKOŚĆ.
NASZĄ MISJĄ - PROMOWANIE ZDROWEGO STYLU ŻYCIA.

Nasze zróżnicowane menu oparliśmy je na fundamencie dobrego smaku, jakości, wiedzy
i posiłków dla miłośników dobrej kuchni. Domowej, egzotycznej, polskiej, szybkiej i wykwintnej. Każdej.

Oferowane menu powstaje na bazie popularnych, skutecznych diet.

glikemiczna
wege
wege+ryby
standard
bez glutenu
bez ryb
bez nabiału

glikemiczna

przykładowe menu na najbliższe dni

Dieta oparta o produkty z niskim lub średnim indeksie glikemicznym (w  naszym przypadku do 50).

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, jabłkiem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem i cynamonem

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel malinowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką wieprzową z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Gofry owsiane z bazylią z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka ( Alergeny: 1, 3, 7)

Obiad

Pieczone pałki w rozmarynie z pure z batata i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną pietruszką, gruszką i twarogiem (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z filetem z kurczaka oraz parmezanem ( Alergeny: 1, 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem i tuńczykiem ( Alergeny: 1, 4, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa gryczanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z białą kiełbaską ( naszej roboty) ( Alergeny: 7)

Obiad

Dorsz w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem dzikim z koperkiem ( Alergeny: 4)

Podwieczorek

Krem ryżowy z musem jagodowym

Kolacja

Sałatka z pieczoną cukinią z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

 

Wartości zaprezentowane w poniższej tabeli są przybliżonymi danymi
(mogą różnić się nieznacznie w zależności od receptury posiłku).

 

Posiłek / Dieta 1000 kcal 1200 Kcal 1500 Kcal 1700 Kcal 2000 Kcal 2500 kcal 3000 kcal

Śniadanie ~240 Kcal ~280 Kcal ~351 Kcal ~372 Kcal ~498 Kcal ~622 Kcal ~746 Kcal
II Śniadanie ~180 Kcal ~180 Kcal ~237 Kcal ~257 Kcal ~271 Kcal ~338 Kcal ~405 Kcal
Obiad ~341 Kcal ~390 Kcal ~410 Kcal ~497 Kcal ~616 Kcal ~770 Kcal ~924 Kcal
Podwieczorek ~100 Kcal ~120 Kcal ~226 Kcal ~243 Kcal ~253 Kcal ~316 Kcal ~380 Kcal
Kolacja ~179 Kcal ~210 Kcal ~287 Kcal ~334 Kcal ~362 Kcal ~452 Kcal ~543 Kcal

wege

przykładowe menu na najbliższe dni

Wykluczyliśmy z diety część produktów pochodzenia zwierzęcego - mięso oraz jego przetwory, zawiera jednak jajka oraz nabiał. 

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Biała fasolka w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną mozzarellą z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Gofry owsiane z bazylią z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka ( Alergeny: 1, 3, 7)

Obiad

Szaszłyki z oscypka z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z kotlecikiem z batata oraz parmezanem ( Alergeny: 1, 3, 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem ( Alergeny: 1, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z jajem ( Alergeny: 3, 7)

Obiad

Pieczone boczniaki w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem

Podwieczorek

Fit blok czekoladowy (Alergen: 1, 7, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

 

Wartości zaprezentowane w poniższej tabeli są przybliżonymi danymi
(mogą różnić się nieznacznie w zależności od receptury posiłku).

 

Posiłek / Dieta 1000 kcal 1200 Kcal 1500 Kcal 1700 Kcal 2000 Kcal 2500 kcal 3000 kcal

Śniadanie ~240 Kcal ~280 Kcal ~351 Kcal ~372 Kcal ~498 Kcal ~622 Kcal ~746 Kcal
II Śniadanie ~180 Kcal ~180 Kcal ~237 Kcal ~257 Kcal ~271 Kcal ~338 Kcal ~405 Kcal
Obiad ~341 Kcal ~390 Kcal ~410 Kcal ~497 Kcal ~616 Kcal ~770 Kcal ~924 Kcal
Podwieczorek ~100 Kcal ~120 Kcal ~226 Kcal ~243 Kcal ~253 Kcal ~316 Kcal ~380 Kcal
Kolacja ~179 Kcal ~210 Kcal ~287 Kcal ~334 Kcal ~362 Kcal ~452 Kcal ~543 Kcal

wege+ryby

przykładowe menu na najbliższe dni

Z tej diety wyeliminowaliśmy mięso.  Znajdują się w niej jaja oraz nabiał a także ryby.

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Biała fasolka w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną mozzarellą z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Gofry owsiane z bazylią z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka ( Alergeny: 1, 3, 7)

Obiad

Szaszłyki z oscypka z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z kotlecikiem z batata oraz parmezanem ( Alergeny: 1, 3, 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem i tuńczykiem ( Alergeny: 1, 4, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z jajem ( Alergeny: 3, 7)

Obiad

Dorsz w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem ( Alergeny: 4)

Podwieczorek

Fit blok czekoladowy (Alergen: 1, 7, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

 

Wartości zaprezentowane w poniższej tabeli są przybliżonymi danymi
(mogą różnić się nieznacznie w zależności od receptury posiłku).

 

Posiłek / Dieta 1000 kcal 1200 Kcal 1500 Kcal 1700 Kcal 2000 Kcal 2500 kcal 3000 kcal

Śniadanie ~240 Kcal ~280 Kcal ~351 Kcal ~372 Kcal ~498 Kcal ~622 Kcal ~746 Kcal
II Śniadanie ~180 Kcal ~180 Kcal ~237 Kcal ~257 Kcal ~271 Kcal ~338 Kcal ~405 Kcal
Obiad ~341 Kcal ~390 Kcal ~410 Kcal ~497 Kcal ~616 Kcal ~770 Kcal ~924 Kcal
Podwieczorek ~100 Kcal ~120 Kcal ~226 Kcal ~243 Kcal ~253 Kcal ~316 Kcal ~380 Kcal
Kolacja ~179 Kcal ~210 Kcal ~287 Kcal ~334 Kcal ~362 Kcal ~452 Kcal ~543 Kcal

standard

przykładowe menu na najbliższe dni

Dieta Standard zawiera wszystkie zdrowe produkty dostępne na rynku. 

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką wieprzową z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Gofry owsiane z bazylią z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka ( Alergeny: 1, 3, 7)

Obiad

Pieczone pałki w rozmarynie z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z filetem z kurczaka oraz parmezanem ( Alergeny: 1, 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem i tuńczykiem ( Alergeny: 1, 4, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z białą kiełbaską ( naszej roboty) ( Alergeny: 7)

Obiad

Dorsz w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem ( Alergeny: 4)

Podwieczorek

Fit blok czekoladowy (Alergen: 1, 7, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

bez glutenu

przykładowe menu na najbliższe dni

Z diety zostały wyeliminowane wszelkie produkty, które mogą w swym składzie zawierać gluten i zostały zastąpione innymi naturalnymi  składnikami.

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką wieprzową z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Gryczanka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 7)

II Śniadanie

Gofry bezglutenowe z bazylią, z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka (Alergeny: 3, 7)

Obiad

Pieczone pałki w rozmarynie z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron bezglutenowy w sosie z pieczonej papryki z filetem z kurczaka oraz parmezanem ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 3, 7)

Kolacja

Naleśniki ryżowe ze szpinakiem i tuńczykiem ( Alergeny: 4, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z białą kiełbaską ( naszej roboty) ( Alergeny: 7)

Obiad

Dorsz w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem ( Alergeny: 4)

Podwieczorek

Fit blok czekoladowy (Alergen: 7, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

bez ryb

przykładowe menu na najbliższe dni

Dieta dedykowana dla osób, które nie tolerują ryb w swym jadłospisie. 

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 7, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką wieprzową z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1, 7)

II Śniadanie

Gofry owsiane z bazylią z serkiem śmietankowym z papryką i plasterkami ogórka ( Alergeny: 1, 3, 7)

Obiad

Pieczone pałki w rozmarynie z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 7)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3, 7)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem ( Alergeny: 7)

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z filetem z kurczaka oraz parmezanem ( Alergeny: 1, 7)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem ( Alergeny: 1, 7)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z białą kiełbaską ( naszej roboty) ( Alergeny: 7)

Obiad

Polędwiczka z indyka w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem

Podwieczorek

Fit blok czekoladowy (Alergen: 1, 7, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z fetą oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

Wartości zaprezentowane w poniższej tabeli są przybliżonymi danymi
(mogą różnić się nieznacznie w zależności od receptury posiłku).

 

Posiłek / Dieta 1000 kcal 1200 Kcal 1500 Kcal 1700 Kcal 2000 Kcal 2500 kcal 3000 kcal

Śniadanie ~240 Kcal ~280 Kcal ~351 Kcal ~372 Kcal ~498 Kcal ~622 Kcal ~746 Kcal
II Śniadanie ~180 Kcal ~180 Kcal ~237 Kcal ~257 Kcal ~271 Kcal ~338 Kcal ~405 Kcal
Obiad ~341 Kcal ~390 Kcal ~410 Kcal ~497 Kcal ~616 Kcal ~770 Kcal ~924 Kcal
Podwieczorek ~100 Kcal ~120 Kcal ~226 Kcal ~243 Kcal ~253 Kcal ~316 Kcal ~380 Kcal
Kolacja ~179 Kcal ~210 Kcal ~287 Kcal ~334 Kcal ~362 Kcal ~452 Kcal ~543 Kcal
 

bez nabiału

przykładowe menu na najbliższe dni

Dieta, z której wyeliminowaliśmy wszelkie produkty mleczne, które zostały zastąpione roślinnymi odpowiednikami. 

20.02
wto
21.02
śro
22.02
czw
23.02
pią

Śniadanie

Pasta pomidorowa z plasterkami ogórka, roszponką, szczypiorkiem oraz pieczywem ( Alergeny: 1, 6)

II Śniadanie

Koktajl ze szpinakiem, bananem i truskawką oraz rozgrzewającym imbirem

Obiad

Kotleciki wołowe w sosie pieczarkowym oraz makaron ryżowy z czarnym sezamem ( Alergeny: 1, 6, 11)

Podwieczorek

Kisiel marchewkowo – pomarańczowy z nasionkami chia

Kolacja

Sałatka z aromatyczną polędwiczką wieprzową z sosem z czarnej porzeczki i prażonym migdałem ( Alergeny: 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Owsianka z sosem wiśniowym i orzechami nerkowca (Alergeny: 1)

II Śniadanie

Gofry z bazylią z pastą z białej fasolki z papryką i plasterkami ogórka. ( Alergeny: 1, 3)

Obiad

Pieczone pałki w rozmarynie z pure z dynią i surówka z czerwonej kapusty ( Alergeny: 6)

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z czarnej fasoli z orzechem laskowym ( Alergeny: 3, 8)

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, gruszką i kasztanami (Alergeny: 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Pasta z cukinią i cebulką z plastrami pomidora ze szczypiorkiem i pieczywem z ziarnami słonecznika ( Alergeny: 1, 3)

II Śniadanie

Koktajl kawowy z malinami i kokosem.

Obiad

Makaron pełnoziarnisty w sosie z pieczonej papryki z filetem z kurczaka ( Alergeny: 1)

Podwieczorek

Francuskie ciasto z jabłkami ( Alergeny: 1, 3, 7)

Kolacja

Muszle faszerowane szpinakiem i tuńczykiem ( Alergeny: 1, 4, 6)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

Śniadanie

Kokosowa jaglanka z żurawiną

II Śniadanie

Zupa chrzanowa z białą kiełbaską ( naszej roboty) ( Alergeny: 3, 6)

Obiad

Dorsz w pomidorkach koktajlowych i tymianku w ryżem parabolicznym z koperkiem ( Alergeny: 4)

Podwieczorek

Krem ryżowy z musem jagodowym

Kolacja

Sałatka z pieczonymi burakami z tofu oraz prażonymi ziarenkami ( Alergeny: 5, 7, 8)

Lista alergenów znajduje się w zakładce FAQ

wartości kaloryczne poszczególnych posiłków

Wartości zaprezentowane w poniższej tabeli są przybliżonymi danymi
(mogą różnić się nieznacznie w zależności od receptury posiłku).

 

Posiłek / Dieta 1000 kcal 1200 Kcal 1500 Kcal 1700 Kcal 2000 Kcal 2500 kcal 3000 kcal

Śniadanie ~240 Kcal ~280 Kcal ~351 Kcal ~372 Kcal ~498 Kcal ~622 Kcal ~746 Kcal
II Śniadanie ~180 Kcal ~180 Kcal ~237 Kcal ~257 Kcal ~271 Kcal ~338 Kcal ~405 Kcal
Obiad ~341 Kcal ~390 Kcal ~410 Kcal ~497 Kcal ~616 Kcal ~770 Kcal ~924 Kcal
Podwieczorek ~100 Kcal ~120 Kcal ~226 Kcal ~243 Kcal ~253 Kcal ~316 Kcal ~380 Kcal
Kolacja ~179 Kcal ~210 Kcal ~287 Kcal ~334 Kcal ~362 Kcal ~452 Kcal ~543 Kcal