Odkryj w tym tygodniu

Pyszne menu

W tym

Tygodniu

Staramy się w każdym tygodniu przygotować dla naszych klientów ciekawe i smaczne menu. Sprawdź co przygotowaliśmy w tym tygodniu.

STANDARD

Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron z sosem z pieczoną papryką, mozzarellą oraz pieczoną czarna fasolką
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą oraz pieczonym schabem
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnocchi szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym filetem z indyka z ryżem Basmat
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Wędzony filet z indyka z warzywami

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem i rodzynkami z kukurydzianym chlebkiem i płatkami migdała
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Orzechowy kurczak z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie bananowe
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z migdałami, plastry pomidora oraz pieczywo
II śniadanie
Koktajl brzoswkiniowy z truskawkami i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i pieczonym dorszem
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą

Śniadanie
Owsianka z wiśniami i chipsai bananowymi
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Filet z piersi indyka z leczo i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto orkiszowe pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem i fetą

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem
II śniadanie
Koktajl kokosowy z mango
Obiad
Burger indyczy z groszkiem z pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem
Kolacja
Sałatla z pieczonym tuńczykiem

WEGE

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron z sosem z pieczoną papryką, mozzarellą oraz pieczoną czarna fasolką
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą, zielonym groszkiem oraz orzechem nerkowca
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnocchi szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym tofu i ryżem
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Sałatka z serem kozim

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem i rodzynkami z kukurydzianym chlebkiem i płatkami migdała
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Kotleciki z ciecierzycy z masłem orzechowym z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie bananowe
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z migdałami, plastry pomidora oraz pieczywo
II śniadanie
Koktajl brzoswkiniowy z truskawkami i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i serem camembertem
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą

Śniadanie
Owsianka z wiśniami i chipsai bananowymi
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Lecz z ciecierzycą i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto orkiszowe pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem i fetą

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem
II śniadanie
Koktajl kokosowy z mango
Obiad
Burger z soczewicy z zielonym groszkiem, pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem
Kolacja
Sałatla z pieczonym tofu

WEGE + RYBY

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron z sosem z pieczoną papryką, mozzarellą oraz pieczoną czarna fasolką
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą, zielonym groszkiem oraz orzechem nerkowca
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnocchi szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym tofu i ryżem
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Sałatka z serem kozim

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem i rodzynkami z kukurydzianym chlebkiem i płatkami migdała
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Kotleciki z ciecierzycy z masłem orzechowym z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie bananowe
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z migdałami, plastry pomidora oraz pieczywo
II śniadanie
Koktajl brzoswkiniowy z truskawkami i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i pieczonym dorszem
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą

Śniadanie
Owsianka z wiśniami i chipsai bananowymi
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Lecz z ciecierzycą i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto orkiszowe pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem i fetą

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem
II śniadanie
Koktajl kokosowy z mango
Obiad
Burger z soczewicy z zielonym groszkiem, pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem
Kolacja
Sałatla z pieczonym tuńczykiem

GLIKEMICZNA

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron w sosie z pieczoną papryką, mięsem z podudzia oraz mozzarellą
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Serek chia z pieczona cukinią i orzechami

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym, amarantusem i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z makaronem z brązowego ryżu
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą oraz pieczonym schabem
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnocchi szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym filetem z indyka z ryżem Basmat
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Wędzony filet z indyka z warzywami

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem, suszoną sliwkąi pieczywem z niskim indeksem
II śniadanie
Chłodnik z botwinką oraz batatem
Obiad
Orzechowy kurczak z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie z batatem
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z migdałami, plastry pomidora oraz pieczywo
II śniadanie
Koktajl brzoskwiniowy z truskawką i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i pieczonym dorszem
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i suszoną śliwką
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą

Śniadanie
Owsianka z wiśniami, morwa i suszoną śliwką
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Filet z piersi indyka z leczo i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto orkiszowe pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem, fetą i orzechem włoskim

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem
II śniadanie
Koktajl kokosowy z brzoswkinią
Obiad
Burger indyczy z groszkiem z pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem IG
Kolacja
Sałatla z pieczonym tuńczykiem

BEZ GLUTENU

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron z sosem z pieczoną papryką oraz mięsem z podudzia kurczaka
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą oraz pieczonym schabem
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnocchi bazyliowe z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem bezglutenowym
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym filetem z indyka z ryżem Basmat
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Wędzony filet z indyka z warzywami

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem i rodzynkami, z bezglutenowym chlebem oraz migdałami
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Orzechowy kurczak z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto bananowe
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z płatkami migdała z plastrami pomidora i pieczywem bezglutenowym
II śniadanie
Koktajl brzoskwiniowy z truskawkami i płatkami gryczanymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i pieczonym dorszem
Podwieczorek
Ciastka gryczane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą na mące bezglutenowej

Śniadanie
Gryczanka z wiśniami i chipsai bananowymi
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Filet z piersi indyka z leczo i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto gryczane pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem i fetą

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem bezglutenowym
II śniadanie
Koktajl kokosowy z mango
Obiad
Burger indyczy z groszkiem z pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem
Kolacja
Sałatla z pieczonym tuńczykiem

BEZ RYB

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron w sosie z pieczoną papryką, mięsem z podudzia oraz mozzarellą
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Krem gryczany z musem żurawinowym i prażonym siemieniem lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą oraz pieczonym schabem
Podwieczorek
Placuszki serowe
Kolacja
Gnochci szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym filetem z indyka z ryżem Basmat
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczką
Kolacja
Wędzony filet z indyka z warzywami

Śniadanie
Serek wiejski z ananasem i rodzynkami z kukurydzianym chlebkiem i płatkami migdała
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Orzechowy kurczak z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie bananowe
Kolacja
Sałatka z mozzarellą i malinowym sosem

Śniadanie
Twaróg z pesto bazyliowym z migdałami, plastry pomidora oraz pieczywo
II śniadanie
Koktajl brzoswkiniowy z truskawkami i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolką szparagową i pieczonym mięsem z podudzia kurczaka
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z fetą

Śniadanie
Owsianka z wiśniami i chipsai bananowymi
II śniadanie
Krem z pomidorów z olwią i ricottą
Obiad
Filet z piersi indyka z leczo i ryżem basmati
Podwieczorek
Ciasto orkiszowe pełne jabłek
Kolacja
Sałatka z arbuzem i fetą

Śniadanie
Pasta z czarnej fasoli z papryką oraz pieczywem
II śniadanie
Koktajl kokosowy z mango
Obiad
Burger indyczy z groszkiem z pure z batata i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Serek chia ze smażonym rabarbarem
Kolacja
Sałatla z pieczoną polędwiczką wieprzową

BEZ NABIAŁU

Śniadanie
Placuszki z ciecierzycy z humusem i pomidorem
II śniadanie
Koktajl truskawkowo malinowy z chia
Obiad
Makaron w sosie z pieczoną papryką, mięsem z podudzia oraz mozzarellą wegańską
Podwieczorek
Crumble ze śliwkami i agrestem
Kolacja
Buraki z serkiem z natka pietruszki, orzechem włoskim i burakiem

Śniadanie
Budyń gryczany z musem żurawinowym, amarantusem oraz prażonym siemienia lnianym
II śniadanie
Zupa pieczarkowa z tymiankiem i makaronem ryżowym
Obiad
Kokosowy dhal z soczewicą oraz pieczonym schabem
Podwieczorek
Placuszki "serowe "
Kolacja
Gnocchi szpinak bazylia z pomidorem, oliwkami i rukolą

Śniadanie
Khakshuka z jajem sadzonym i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoskwinia-malina-pomarańcza
Obiad
Stroganow z pieczarek z pieczonym filetem z indyka z ryżem Basmati
Podwieczorek
Deser karmelowy z czerwoną porzeczka
Kolacja
Wędzony filet z indyka z warzywami

Śniadanie
"Serek wiejski" z awansem i rodzynkami z pieczywem kukurydzianym i migdałem
II śniadanie
Chłodnik buraczany z ziemniaczkiem
Obiad
Orzechowy kurczak z paprykowym ryżem
Podwieczorek
Ciasto żytnie bananowe
Kolacja
Sałatka z pieczonym kurczakiem i malinowym sosem

Śniadanie
"Twarożek" z cebulką z pesto bazyliowym z płatkami migdała i pieczywem
II śniadanie
Koktajl brzoswkiniowy z truskawkami i płatkami owsianymi
Obiad
Risotto z fasolka szparagową i pieczonym dorszem
Podwieczorek
Ciastka owsiane z orzechami i żurawiną
Kolacja
Placek pomidorowy z mozzarellą wegańską